Paikat

Aleksanterin teatteri

Bulevardi 23-27

Helsinki


su 27.11. 19:00

Aleksanterin teatteri on We Jazzin historian ensimmäisen avajaiskonsertin esityspaikka (2013) ja upea konserttisali on säilynyt tärkeänä osana We Jazzia suurimman osan festivaalin koko tähänastisesta kehityskaaresta. Jokunen vuosi on vierähtänyt myös ilman Aleksanterin teatteria, mutta onneksi tänä vuonna pääsemme jälleen nauttimaan sen tunnelmasta. Teatteri on nähtävyys jo itsessään.

Kartta latautuu...

G Livelab

Yrjönkatu 3

Helsinki


to 1.12. 20:00

G Livelab on Helsingin paras paikka kuunnella musiikkia. Piste. Erinomainen konserttiflyygeli ja äänentoisto ovat vain osa tarinaa. Lopulta elämyksen tekevät lavalle nouseva yhtye ja paikalle saapuvat ihmiset yhdessä. G Livelabissa on koettu useita ikimuistoisia We Jazz -iltoja, joissa tilan paras ominaisuus on korostunut: G Livelabissa keikat saavat kaikki edellytykset onnistua yli odotusten.

Kartta latautuu...

GLO Hotel Art on paitsi We Jazzin luotettava hotellikumppani, myös mainio paikka keikkojen järjestämiseen. Ka Bairdin residenssi toteutetaan tunnelmallisessa sviitissä ja koko festivaalin päätöskeikka puolestaan viihtyisässä kellariravintolassa.

Kartta latautuu...

Harju 8

Harjutori 8

Helsinki


ke 30.11. 19:00

Harju 8 on ainutlaatuinen ravintola, jossa saattaa törmätä We Jazz -tekijöihin vaikkapa lounaalla. Tällä kertaa kuitenkin ollaan liikenteessä illalla, ja festivaali hyödyntää sekä kävijöille tuttua yläkertaa että harvoin avautuvaa kellaritilaa. Haluamme viedä musiikkia paikkoihin, jossa viihdymme muutenkin.

Kartta latautuu...

Kalliosali

Pengerkatu 11

Helsinki


ti 29.11. 19:00

Aikaisemmin elokuvateatterina ja Ryhmäteatterin näyttämönä toiminut Kalliosali avasi ovensa tapahtumille marraskuussa 2021. Kallion sydämessä sijaitseva tunnelmallinen tapahtumatila debytoi tuoreeltaan We Jazz -festivaalin tapahtumapaikkana.

Kartta latautuu...

Korjaamo

Töölönkatu 51 B

Helsinki


pe 2.12. 11:00
la 3.12. 11:00
la 3.12. 19:00

Tunnelmallisissa ratikkahalleissa Töölössä sijaitseva Kulttuuritehdas Korjaamo on jo moderni klassikko Helsingin tapahtumapaikkakartalla. We Jazz on ensimmäinen toimija joka hyödyntää koko taloa kaikkine sen tarjoamin tilallisin mahdollisuuksin yhden tapahtuma-illan aikana. Aktiivikäytössä We Jazz -lauantain megahäppeningissä ovat ainakin Vaunusali, Kulmasali, Vintti ja Korjaamo Kino.

Kartta latautuu...

Peloton Cycling Eatery

Kaasutehtaankatu 1, Rak 8

Helsinki


su 27.11. 12:00
pe 2.12. 17:00

Peloton Cycling Eatery on keväällä 2022 perustettu Suvilahden uusi tulokas, jossa järjestetään We Jazzin avaava Jazz kiinnostaa -brunssi, sekä monipuolisen perjantai-illan avaava Oaagaada-yhtyeen ilmaiskeikka. Pyöräilyä ja laadukasta ravintolatoimintaa. Sanomme ”kyllä, kiitos”.

Kartta latautuu...

Suvilahti (Tiivis­­tämö, Magito & Mittarikorjaamo)

Kaasutehtaankatu 1

Helsinki


pe 2.12. 19:00

We Jazzin aktiivisen ”maraton-viikonlopun” avaa Suvilahden täyteläinen musiikki-ilta perjantaina 2.12. Käytössä ovat festareilta jo tutut Tiivistämö ja Mittarikorjaamo, sekä uusimpana tulokkaana Magito. Suvilahden koko illan kattauksesta on ehtinyt muutamassa vuodessa muodostua We Jazz -klassikko.

Kartta latautuu...

We Jazz Record Shop

Eurantie 8-10 LH 211

Helsinki

No Events

We Jazz perusti levykaupan Vallilan Eurantielle marraskuussa 2019 hankittuaan 11000 vinyylilevyn kokoelman Sveitsistä (Montfort Collection). Valikoima karttuu koko ajan sekä uusilla julkaisuilla että tuoreilla käytetyillä levyillä. Kauppa palvelee tapahtuman ajan normaalisti (ti-pe 15-19 ja la 12-16), jonka lisäksi useassa festivaalitapahtumista päivystää kaupan pop up -palvelupiste. Suurin osa levykaupan valikoimasta on saatavilla myös Discogsissa.Kartta latautuu...