Liput

Liput

Liput We Jazz 2022 -tapahtumaan ovat myynnissä Tiketin toimipisteissä keskiviikkona 14.9. klo 09.00 alkaen. Lippuja voi ostaa Tiketin sivuilta tai puhelimitse numerosta 0600-1-1616 ma–la 9–21, su 9–19 (1,78 €/min. + pvm).

Osta liput

Ryhmämyyntiä koskevat kysymykset office@wejazz.fi.

We Jazz 2022 -kausikortit sisältävät sisäänpääsyn kaikkiin We Jazz 2022 -tapahtuman konsertteihin Jazz kiinnostaa -brunssia lukuun ottamatta. Kausikortteja on myynnissä rajoitettu määrä. Huomaathan, että kausikortti on henkilökohtainen ja siihen tulee asiakkaan nimi. Asiakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä tarvittaessa.

Jos sinulla on alennushintainen lippu, näytä alennukseen oikeuttava kortti/todistus keikkapaikan ovella. Alennushinnat koskevat opiskelijoita, eläkeläisiä, työttömiä ja varusmiehiä.

Lippuja voi ostaa myös esityspaikkojen ovelta tuntia ennen konserttia, mikäli konsertti ei ole loppuunmyyty. Lipunmyynti Tiketissä päättyy aina tuntia ennen konsertin alkua.

Kaikissa esityspaikoissa ei ole istumapaikkoja. Suosittelemme saapumaan konserttipaikalle hyvissä ajoin toivotun paikan varmistamiseksi. Alle 2-vuotiaat sylilapset pääsevät veloituksetta aikuisen seurassa konsertteihin, joissa ei ole ikärajaa.

Esteettömyys

Pyrimme valitsemaan osaksi festivaalia tapahtumapaikkoja, jotka ovat mahdollisimman saavutettavia. We Jazz 2022 -festivaalin tapahtumapaikoista esteettömiä ovat kaikki muut paitsi salakeikkapaikka ja Kalliosali. Liikuntarajoitteisen tai muun avustajaa tarvitsevan henkilön avustaja pääsee aina veloituksetta tapahtumaan avustettavan kanssa ilman erillistä ranneketta/lippua. Emme edellytä erillistä korttia tai todistusta, mutta EU:n vammaiskortin näyttäminen helpottaa, jos vamma ei näy ulospäin. Avustajakäytäntö koskee myös tulkkeja, avustajakoiria ja oppaita.

Pyydämme olemaan yhteydessä tapahtumapaikkojen saavutettavuuteen liittyvissä kysymyksissä: office@wejazz.fi