Info

We Jazz 2022
27.11–4.12., Helsinki

We Jazz on vuonna 2013 ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma, joka esittelee aikansa parasta jazzmusiikkia. Mukana on sekä suomalaisia että ulkomaalaisia artisteja noin viikon aikana ympäri Helsinkiä.

Esityspaikat vaihtuvat suurelta osin vuodesta toiseen, ja We Jazzin tuottajien tavoitteena on löytää jatkuvasti uusia mielenkiintoisia esitystiloja. Monet We Jazz -keikkapaikat ovat varsin pieniä: musiikki on usein parhaimmillaan läheltä kuultuna, ja We Jazzin ideologiaan kuuluu laatuun panostaminen määrän sijaan. Jokainen konsertti on käsin valittu arvokas palanen jazzviikon ohjelmaa.

We Jazzia kutsutaan usein festivaaliksi ja sitä tämä Helsingin laajin vuosittainen jazztapahtuma eittämättä onkin. Tapahtuman kuvailuun ovat vakiintuneet myös termit ”installaatio” ja ”utopia”. Nämä sanat kiteyttävät We Jazzin hengen ja suuntaavat ajatuksia perinteisen jazzfestivaalikentän ulkopuolelle. Jazzin esittämisen tapojen uudistaminen onkin yksi tapahtuman keskeisistä pyrkimyksistä parhaan mahdollisen musiikin tarjoilemisen ohella.

We Jazz on osuva läpileikkaus ajankohtaisesta ja myös ajan hammasta väistävästä jazzmusiikista halki genren laajan tyylispektrin.

Osta lippuja

facebook.com/wejazz
instagram.com/wejazzhelsinki

twitter.com/wejazzhelsinki
500px.com/wejazzhelsinki

Vapaaehtoiseksi
We Jazz 2022 -tapahtuman vapaaehtoishaku on avattu!
Tärkeän osan tiimiä muodostavat tapahtuman teossa mukana olevat vapaaehtoiset. Vapaaehtoiset toimivat erilaisissa tehtävissä ennen tapahtumaa sekä sen aikana mm. esityspaikkojen rakennuksessa, purussa ja somistuksessa, lippujen myynnissä, cateringissä sekä yleisön opastuksessa. Mikäli olet vähintään 18-vuotias, kulttuurista ja tapahtuma-alasta kiinnostunut, täytä hakemus ja tule tekemään kanssamme Helsingin laajamittaisinta jazzestivaalia.

Siirry hakulomakkeeseen tästä

Yhteydenotot ja lisätiedot: tuotantoassistentti Jeve Pennonen, jeve@wejazz.fi

Medialle
Media-akkreditointi vuoden 2022 We Jazz -tapahtumaan on avattu. Osa tapahtumapaikoista on pieniä, joten voimme myöntää akkreditointeja vain rajallisen määrän. Lähetämme vahvistuksen hyväksytystä akkreditoinnista sähköpostitse ennen tapahtumaa.

Siirry akkreditointiin tästä

Jos tarvitset painolaatuisia konsertti- tai pressikuvia, olethan yhteydessä meihin: press@wejazz.fi.

Esteettömyys
Pyrimme valitsemaan osaksi festivaalia tapahtumapaikkoja, jotka ovat mahdollisimman saavutettavia. Festivaalin tapahtumapaikoista esteettömiä ovat kaikki muut paitsi salakeikkapaikka ja Kalliosali. Pyydämme olemaan yhteydessä alla olevaan osoitteeseen yksittäisten tapahtumapaikkojen esteettömyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Yhteystiedot
office@wejazz.fi

taiteellinen johtaja: 
Matti Nives
toiminnanjohtaja: Katariina Uusitupa
tuottaja: Susse Salonen
tekninen tuottaja: Tomi Mutanen
tiedottaja:
Cecilia Jokela
tuotantoassistentti: Jeve Pennonen

We Jazz Record Shop: Eurantie 8–10 LH 211, 00550 Helsinki, shop@wejazz.fi

Yhteistyökumppanit
GLO Hotel Art, Goethe-institut Finnland, Music Finland, Olvi, Pop Media, Radio Helsinki, Sibelius-Akatemia

Tukijat
Alfred Kordelinin säätiö, Gesellius Fond, Helsingin kaupunki, Musiikin edistämissäätiö, Nordisk Kulturfond: Puls, Taiteen edistämiskeskus, William Thurings stiftelse

Lipunmyynti
Tiketti

Esityspaikat
Aleksanterin teatteri
GLO Hotel Art
G Livelab
Harju 8
Kalliosali
Korjaamo
Peloton Cycling Eatery
Suvilahti (Mittarikorjaamo, Magito & Tiivistämö)

Pidätämme oikeudet muutoksiin.