Liput

LIPUT

Liput We Jazz 2021 -tapahtumaan myy Tiketti kautta maan 6.9. klo 09.00 alkaen. Lippuja voi ostaa Tiketin sivuilta tai puhelimitse numerosta 0600-1-1616 ma–la 9–21, su 9–19 (1,78 €/min. + pvm).

Osta liput

Lippujen hinnat vaihtelevat keikoittain. Kaikkien lippujen hinnat  löytyvät Tiketin sivuilta lipunmyynnin alettua.

We Jazz 2021 -kausikortit on loppuunmyyty. Kiitos lipunostajille! Kausikortti sisältää kaikki festivaalin keikat sunnuntain 28.11. Jazz kiinnostaa -brunssia lukuun ottamatta.

Jos sinulla on alennushintainen lippu, näytä alennukseen oikeuttava kortti/todistus keikkapaikan ovella. Alennushinnat koskevat opiskelijoita, eläkeläisiä, työttömiä ja varusmiehiä.

Lippuja voi ostaa myös esityspaikkojen ovelta tuntia ennen konserttia, mikäli konsertti ei ole loppuunmyyty. Lipunmyynti Tiketissä päättyy aina tuntia ennen konsertin alkua.

Kaikissa esityspaikoissa ei ole istumapaikkoja. Suosittelemme saapumaan konserttipaikalle hyvissä ajoin toivotun paikan varmistamiseksi.

Alle 2-vuotiaat sylilapset pääsevät veloituksetta aikuisen seurassa konsertteihin, joissa ei ole ikärajaa.

Ryhmämyyntiä koskevat kysymykset office at wejazz.fi.

HUOM. Ostathan festivaalilippusi ennakkoon jonojen vähentämiseksi. Ovelta ostettaessa lippujen maksuvälineenä käy hygieniasyistä vain kortti. Myös festivaalin merchandise- ja levymyynnissä maksaminen onnistuu koronaturvallisuuden vuoksi ainoastaan kortilla.

Vuoden 2020 liput

Vuoden 2020 lippujen palautus on päättynyt. Vuodelle 2020 ostettuja lippuja ei voi käyttää vuoden 2021 We Jazzissa.