WE JAZZ 2020 PERUUNTUU KORONAVIRUKSEN VUOKSI

20.11.2020

Yli 20 hengen yleisötilaisuudet Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella kielletään 23.11.-13.12.2020. Uusien koronarajoitusten vuoksi myös vuoden 2020 We Jazz -festivaali peruuntuu. 

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kokoama koronakoordinaatioryhmä on todennut 19.11. pääkaupunkiseudun olevan koronaepidemian leviämisvaiheessa. Aluehallintavirasto on tänään 20.11. kieltänyt kaikki yli 20 hengen kokoontumiset Uudenmaan alueella ja uudet koronarajoitukset ovat voimassa 23.11.-13.12.2020. Tämä valitettavasti tarkoittaa sitä, että vuoden 2020 We Jazz -festivaali joudutaan perumaan.

”Raskain mielin hautaamme meille rakkaan tapahtuman, jota olemme yli vuoden valmistelleet. Olisimme halunneet tarjota yleisöllemme tänäkin vuonna valoa ja voimaa ajankohtaisesta jazzmusiikista ja olimme huolella valmistelleet turvallisen tapahtuman tähän poikkeusaikaan. Tilanne on kuitenkin haastava ja kansanterveys menee ymmärrettävästi edelle”, festivaalin toiminnanjohtajaa Katariina Uusitupa kertoo.

Kaikki ostetut ennakkoliput pyydetään ystävällisesti palauttamaan Tikettiin. Olemme myös sähköpostitse yhteydessä kaikkiin lipunhaltijoihin. Lue lippujen palautuksiin koskevat ohjeistukset alta:

Tapahtumaan ostetut ennakkoliput voi palauttaa 20.1.2021 mennessä Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella. Tiketti pidättää palautuksesta lippukohtaisen palvelu- tai käsittelymaksun. Lipun voi halutessaan jättää palauttamatta, jolloin lipputulo jää tapahtuman järjestäjälle avuksi peruuntumisen aiheuttamien kulujen kattamiseen.

Yhteydenotot: office@wejazz.fi.

Pysykää terveinä ystävät ja nähdään ensi vuonna! <3