Vapaaehtoishaku We Jazz 2020 -tapahtumaan avattu

30.09.2020

Tärkeän osan vuosittaista We Jazz -tapahtumaa muodostavat jazzista ja tapahtumista kiinnostuneet vapaaehtoiset. Vapaaehtoiset toimivat erilaisissa tehtävissä ennen tapahtumaa sekä sen aikana mm. esityspaikkojen rakennuksessa, purussa ja somistuksessa, lippujen myynnissä, cateringissä sekä yleisön opastuksessa. Mikäli siis olet vähintään 18-vuotias, palvelualtis ja täynnä positiivista energiaa, täytä alla oleva hakemus ja tule tekemään kanssamme Helsingin laajamittaisinta jazzfestivaalia.

Vapaaehtoisuus We Jazz -tapahtumassa on palkatonta ja vastikkeetonta. Vapaaehtoiset tekevät niin monta vuoroa kun itse pystyvät. Vuorot ovat keskimäärin 7 tunnin pituisia. Kiitoksena vapaaehtoisuudesta tarjoamme pääsyn valikoituihin We Jazz -festivaalin konsertteihin, We Jazz -paidan, lämpimän ruoan vapaaehtoispäivinä sekä karonkan festivaalin jälkeen. Kaikki vapaaehtoiset perehdytetään tehtäviinsä, ja työstä on mahdollista saada työtodistus.

We Jazz sitoutuu edistämään tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden periaatteita. Jokainen on tervetullut festivaalille omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Koska vapaaehtoiset ovat tärkeä osa We Jazzin yhteisöllisyyttä, edellytämme, että myös vapaaehtoiset sitoutuvat näihin arvoihin. Pyydämme myös vapaaehtoisten sitoutuvan heille annettuihin vuoroihin.

Vallitsevan koronapandemian aikaan We Jazz kiinnittää erityistä huomiota myös henkilökunnan turvallisuuteen. Tuotannossamme huolehdimme turvaväleistä ja ruuhkien ja jonojen minimoinnista, kiinnitämme huomiota käsihygieniaan ja tarjoamme sekä henkilökunnallemme, artisteillemme että yleisöllemme kasvomaskit käyttöön konsertteihin.

Haku on käynnissä 1.11. asti täällä