Turvallisuus

Haluamme tarjota inspiraatiota ja tuoda valoa kaamoksen keskelle tunnelmallisten elävän musiikin esitysten muodossa. Vallitsevan korona-epidemian aikana kiinnitämme erityistä huomiota turvallisten konserttielämysten takaamiseksi. We Jazz -festivaalin yleisön, henkilökunnan ja artistien turvallisuuden varmistamiseksi keikat järjestetään turvaväleillä ja siksi tapahtuman tilakohtaiset kapasiteetit ovat tänä vuonna poikkeuksellisen pieniä.

Erikoisjärjestelyin toteutettavissa konserteissa kiinnitämme myös erityishuomiota tilojen hygieniaan ja lisäksi jonotus lipuntarkastukseen tapahtuu turvavälein ulkotiloissa. Noudatamme toiminnassamme viranomaisten laatimia suosituksia ja ohjeita epidemian hillitsemiseksi, ja tiedotamme mahdollisista muutoksista tarpeen mukaan. Ostetuilla ennakkolipuilla on palautusoikeus mikäli tapahtuma tulisi perua tai siirtää järjestettäväksi myöhempänä ajankohtana.

We Jazz -festivaalin turvallisuusohjeet:

  • Muistathan jäädä kotiin mikäli olet flunssainen.
  • Saavuthan konserttiin hyvissä ajoin jonojen ja ruuhkien ennaltaehkäisemiseksi.
  • Ennakkolipun hankkiminen on suositeltavaa. Ostetulla lipulla on palautusoikeus.
  • We Jazzin henkilökunta käyttää tapahtuman aikana kasvomaskeja, suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaillemme. Maskeja on saatavilla esityspaikoilta.
  • Noudatathan turvavälejä ja vältät lähikontaktia muiden kuin omaan seurueeseesi kuuluvien kävijöiden kanssa.
  • Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi. Desinfiointiaineita on saatavilla kaikilta esityspaikoilta.

Tehdään We Jazz -festivaalista yhdessä turvallinen tapahtuma! <3