Liput

TIKETTI.FI/WEJAZZ2020

Liput We Jazz 2020 -tapahtumaan myy Tiketti kautta maan 7.9. klo 09.00 alkaen. Lippuja voi ostaa Tiketin SIVUILTA tai puhelimitse numerosta 0600-1-1616 ma–la 9–19 (1,78 €/min. + pvm).

Lippujen hinnat vaihtelevat keikoittain. Kaikkien lippujen hinnat löytyvät Tiketin SIVUILTA.

We Jazz 2020 – KAUSIKORTIT ovat loppuunmyyty. Kiitos lipunostajille! <3 Kausikortti sisältää kaikki festivaalin keikat sunnuntain 29.11. Jazz kiinnostaa -brunssia lukuunottamatta. Kausikortteja on myynnissä rajoitettu määrä.

Alennushintaisia lippuja ostettaessa tulee todistaa alennukseen oikeuttava kortti/todistus keikkapaikan ovella. Kaikki tapahtumalippujen alennushinnat koskevat opiskelijoita, eläkeläisiä, työttömiä ja varusmiehiä.

Lippuja voi ostaa myös esityspaikkojen ovelta tuntia ennen konserttia, mikäli konsertti ei ole loppuunmyyty. Lipunmyynti Tiketissä päättyy aina tuntia ennen konsertin alkua.

Kaikissa esityspaikoissa on sekä istuma- että seisomapaikkoja, mutta suosittelemme saapumaan konserttipaikalle hyvissä ajoin toivotun paikan varmistaaksenne.

Alle 2-vuotiaat sylilapset pääsevät konserttiin veloituksetta vanhempien seurassa.

Ryhmämyyntiä koskevat kysymykset office at wejazz.fi.

Vallitsevan koronapandemian aikaan We Jazz kiinnittää erityistä huomiota turvallisen konserttielämyksen takaamiseksi. Yleisön, henkilökunnan ja artistien turvallisuuden varmistamiseksi turvavälit on otettu huomioon ja siksi tapahtuman tilakohtaiset kapasiteetit ovat tänä vuonna poikkeuksellisen pieniä. Kiinnitämme huomiota tilojen hygieniatasoon ja varmistamme, että käsien desinfiointiaineita on saatavilla kaikilta esityspaikoilta. Kehotamme yleisöä saapumaan konsertteihin hyvissä ajoin jonojen välttämiseksi ja ostamaan liput ennakkoon, jotta vältymme ruuhkilta ja kontakteilta ovella. Muistathan jäädä kotiin, mikäli olet flunssainen. Nähdään joulukuussa! < 333