JAF Trio esiintyy We Jazz -festivaalilla 2.12., median akkreditointi avattu

30.09.2020

Suomalais-tanskalainen kolmikko JAF Trio juhlistaa tuoretta debyyttilevyään 2. joulukuuta We Jazz -festivaalilla. Saksofonisti Adele Sauros, basisti Joonas Tuuri ja rumpali Frederik Emil Bülow luovat yhdessä ainutlaatuista musiikkia, joka hurmaa tahtilajeilla leikittelevällä, spontaanisti svengaavalla ilmaisullaan. Kansainvälistä suitsutusta herättänyt kokoonpano voitti We Jazz Rising Star -arvonimen vuonna 2017 ja yhtye lunastaa kovat odotukset erinomaisella ensimmäisellä pitkäsoitollaan. Illassa esiintyy myös basisti Ville Herrala soolona. Liput Hakola Shopiin saatavilla Tiketistä.

Median akkreditointi on nyt avattu ja haku on avoinna sunnuntaihin 15.11. asti. Festivaaliyleisön, artistien ja henkilökunnan terveys on We Jazzin järjestäjille ensisijaisen tärkeää ja konsertit toteutetaan kaikkia viranomaissuosituksia noudattaen. Turvallisuuden takaamiseksi tapahtumapaikkojen yleisökapasiteetteja on pienennetty, minkä vuoksi myös konserttikohtaisia media-akkreditointeja on tarjolla rajoitetusti.

Hakulomake löytyy täältä.

”Sähäkkää energiaa ja mukaansatempaavan svengaavaa rytmiä.”
– Kulttuuritoimitus

”Suomalais-tanskalainen yhteistyö pirskahtelee raikkain ryöpsähdyksin. Villin poikamaisella rytmiikalla marinoitu jazz hengittää jäntevyydellä, jonka muotojen vaihtelu sykähdyttää. Muusikot luovat pienillä eleillä rikkaan äänimaiseman.”
– Ilkka

”Saksofonisti Adele Sauroksen, basisti Joonas Tuurin ja tanskalaisrumpali Frederik Emil Bülowin trio on keikoillaan kartuttanut mainetta sähikäisenä, jolta voi odottaa miltei mitä vain.”
– Turun Sanomat