Paikat

Ääniwalli

Pälkäneentie 13

Helsinki


ke 5.12. 20:00

Ääniwalli on loistava mesta, kesällä ja talvella. M.A. Numminen sanoi joskus, että se muistuttaa legendaarista helsinkiläistä jazzklubia, Mäyränkoloa. Sekin on helppo uskoa.

Kartta latautuu...

Akusmata

Tukholmankatu 7K

Helsinki


ti 4.12. 19:00

Suomen ensimmäinen äänitaiteen galleria Akusmata esittelee uutta ja ajankohtaista äänitaidetta. Sen on perustanut äänitaiteilija ja säveltäjä Petri Kuljuntausta. We Jazzin ja Akusmatan uuden etsinnät etenevät kenties hieman eri kartoilla, mutta ilman muuta samaan suuntaan. Johanna Sulkusen Sonority-teos soi Akusmatassa luontevana yhteisenä kiintopisteenä.

Kartta latautuu...

Elokuvateatteri Andorra

Eerikinkatu 11

Helsinki


su 9.12. 19:00

Elokuvateatterissa on parasta kuunnella musiikkia, jossa mukana on myös elokuva. Tällä kertaa toimimme näin.

Kartta latautuu...

G Livelab

Yrjönkatu 3

Helsinki


pe 7.12. 20:00

Helsingin paras paikka kuunnella musiikkia. Piste.

Kartta latautuu...

Glo Hotel Art

Lönnrotinkatu 29

Helsinki


su 9.12. 12:00

Brunssihommat hoituvat GLO Hotel Artissa, jossa nautimme sunnuntain pysähtyneestä rauhasta ja hyvästä ruoasta sekä musiikista. Ja kahvista (tai teestä).

Kartta latautuu...

Helsinki Contemporary

Bulevardi 10

Helsinki


su 9.12. 19:00

Helsinki Contemporary on jo tuttu We Jazz -venue. Gallerian tunnelma sopii erittäin hyvin musiikin kontekstiksi. Helsinki Contemporary jatkaa myös kuratointiyhteistyötä kanssamme (kts. We Jazz -lehden sivu 32).

Kartta latautuu...

Kahvila Sävy

Aleksis Kiven katu 12

Helsinki


ma 3.12. 18:00

We Jazzin klassikkovenue, jossa on aina hyvä tunnelma ja ”sopu sijaa antaa”.

Kartta latautuu...

Kaiku

Kaikukatu 4

Helsinki


ma 3.12. 20:00

Kaikussahan kannattaa käydä kuuntelemassa hyvää musaa aina kun mahdollista. Tältä vuodelta mieleen on jäänyt esimerkiksi Jlinin keikka, jossa oli useampikin We Jazz -ihminen mestoilla. Mutta nyt kokeilemme tätä venueta akustiselle jazz-yhtyeelle. Olemme iloisia, että uusi projektimme Koma Saxo Saa ensiesityksensä juuri Kaikussa, johon liittyy paljon hyviä musamuistoja.

Kartta latautuu...

Kulttuuritehdas Korjaamo

Töölonkatu 51A

Helsinki


su 2.12. 19:00

Hienosti viime vuoden We Jazzissa toiminut Korjaamo jatkaa esityspaikkakartallamme. Tällä kertaa rakennamme seuraavan version Korjaamon Kulmasalista avajaisillan konserttiamme varten.

Kartta latautuu...

Pelican Self Storage Töölö

Mannerheimintie 102

Helsinki


pe 7.12. 18:00

Miettikää nyt: salakonsertteja varastossa. Ihan loistava juttu!

Kartta latautuu...

Suvilahti

Sörnäisten rantatie 22

Helsinki


la 8.12. 14:00
la 8.12. 18:00
la 8.12. 21:00

Kattilahalli / Tiivistämö / Mittarikorjaamo / Huilaamo

 

Suvilahtihan on tuttu totta kai Flow’n takia. Tuskakin on siellä nykyään. Kesäfestareiden maailma on tyystin erilainen kuin talvella järjestettävän tapahtuman. Nyt kaikki on pientä ja lähellä, mutta silti yllättävän suurta ja syvää. Kattilahalli on kooltaan samanlainen kuin kesälläkin. Sinne tulee ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen Komeda-installaatio. Tiivistämän kaksi puolta ovat käytössä ja lisäksi Mittarikorjaamo palvelee, päivällä myös Huilaamo. Hauska nähdä mihin tämä tuttu alue taipuu tällä kertaa ja mitä tästä kaikesta seuraa.

Kartta latautuu...

Sveta Baar, Tallinna

Telliskivi 62

Tallinna


to 6.12. 19:00

Viihtyisä ja sopivan rosoinen paikka Tallinnan vireän Telliskiven alueen kupeessa. Mesta on tunnettu mainiona keikkapaikkana, ja toisinaan siellä järjestetään myös kirppareita ja muuta vastaavaa toimintaa.

Kartta latautuu...