Paikat

Aleksanterin Teatteri

Albertinkatu 32

Helsinki


ma 7.12. 19:00

Vuonna 1879 valmistunut tunnelmallinen konserttisali on kolmatta vuotta putkeen We Jazz -avajaiskonsertin näyttämönä ja miksei olisi, kun homma toimii. Salissa reilu 400 ihmistä on aivan esiintyjän edessä. Musiikki välittyy ja esiintyjä aistii yleisön.

Kartta latautuu...

Dubrovnik Lounge & Lobby

Eerikinkatu 11

Helsinki


pe 11.12. 21:00

Andorran kanssa samasta osoitteesta löytyy Dubrovnik-klubi, joka toimii vuokrausperiaatteella. Toisin sanoen siellä on aivan liian harvoin kivoja tapahtumia, sillä itse tila on mitä mainioin. Andorran ja Dubrovnikin yhdistelmä mahdollistaa monipuolisen ja pelkkää voittamista sisältävän musiikki-illan.

Kartta latautuu...

Elokuvateatteri Andorra

Eerikinkatu 11

Helsinki


pe 11.12. 19:00

Elokuvateatteri Andorra on hieno konserttipaikka. Akustinen yhtye kuulostaa mainiolta ja 183-paikkainen pehmeillä istuimilla varustettu teatterisali on erittäin viihtyisä. Flyygelin saaminen kapeista ovista sisään on liki mahdottomuus, mutta onnistuimme kerran aiemminkin, joten uskallamme yrittää uudestaan.

Kartta latautuu...

Genelec House

Hämeentie 130A

Helsinki


la 12.12. 20:00

Olimme keväällä Genelecillä vierailulla alunperin muissa asioissa, kun huomasimme yllättäen yrityksen omistaman puutalon olevan upea loft jazz -keikkapaikka. Kuinka ollakaan intressimme kohtasivat ja saamme vierailla erittäin harvinaislaatuisessa tilassa tämän vuoden We Jazzin puitteissa. Keikkoja on tarkoitus rakentaa eri huoneisiin, joka mahdollistaa ikimuistoisen kotibilehenkisen jazz-illan.

Kartta latautuu...

Pianisti Joonas Haaviston asunto on harvinaisuus: yksiö, jossa on flyygeli. Tämä tarjoaa oivan mahdollisuuden kotikonsertteihin. Yleisöä mahtuu paikalle vain kourallinen per setti, joten järjestämme konsertteja Haaviston luona viitenä We Jazz -päivänä vaihtuvin esiintyjävierain.

Kartta latautuu...

Kahvila Sävy lanseerattiin konserttikäytössä viime vuoden We Jazzissa. Pieni tila sopii upeasti akustisen jazzkombon kuunteluun ja on huikea elämys istua parin metrin päässä bändistä. Kun kahvi maistuu ja jazz soi, elämä hellii. Nyt Sävyssä on uutuutena myös suoran radiolähetyksen sisältävä sunnuntainen jazzbrunssi.

Kartta latautuu...

Tavastia

Urho Kekkosen katu 4-6

Helsinki


su 13.12. 18:00

Suomen legendaarisin klubi, piste. Tavastialla harvemmin kuulee jazzia, mutta We Jazzin päätössunnuntaina tähän tarjoutuu mahdollisuus. Aiomme käyttää Tavastian pomon Juhani Merimaan sanoin ”rock-kattausta”, eli sali toimii ilman istuimia. Tämä asetelma sopii mielestämme parhaiten Tavastian tunnelmaan.

Kartta latautuu...

Vallilan varikko

Hämeentie 94

Helsinki


la 12.12. 16:00
la 12.12. 18:00

Vallilan varikko on pikemminkin lähtöpiste kuin esityspaikka. Sieltä, aivan We Jazzin Eurantiellä sijaitsevan päämajan kupeesta, alkaa mystinen jazzratikan matka kohti yllätyksellisyyden ja musiikillisen vuorovaikutuksen ydintä. Kyytiin pääsee Vallilan varikon pysäkiltä.

Kartta latautuu...

WHS Teatteri U:NI:ON

Siltavuorenranta 18

Helsinki


to 10.12. 19:00

WHS Teatteri Unionissa järjestetään toisinaan audiovisuaalisia konsertteja ja siihen tila onkin kenties kaupungin paras. Näin ollen myös oma WHS-produktiomme on luontevasti leffasäestyskonsertti. Sali vetää 90 katsojaa, joten tunnelma on tiheän intiimi. Joku saattaa muistaa, että Koko Jazz Club toimi alunperin tämän samaisen tilan aulassa.

Kartta latautuu...