KE 10.12. KLO 22.00–02.00 JEMMA HKI: JIMI TENOR JAZZ À LA KARMA, WE JAZZ DJs

JEMMA HKI, Pälkäneentie 5


wj14_tenor_web

JIMI TENOR JAZZ À LA KARMA
Jimi Tenor, useita eri instrumentteja

WE JAZZ DJs

Jatkot parturissa. Aivan Ääniwallin kupeessa sijaitseva Jemma HKI on melko kummallinen tila konsertille. Tähän ambienssiin sopii täydellisesti multitaiteilija JIMI TENORIN arvoituksellinen ja harvinainen soolojazzlive. Luvassa on sekä saksofonilla että Tenorin itse valmistamilla instrumenteille toteutettu esitys, joka kuullaan nyt ensi kertaa Helsingissä. Oman säväyksensä keskiviikkoillan bailuihin tuovat We Jazz -deejiit raakaa jazzia tihkuvan selektionsa myötä. Tästä illasta puhutaan vielä. Tila on pieni ja intiimi, joten suosittelemme ennakkolipun ostamista sisäänpääsyn varmistamiseksi.

Mestasta vielä sen verran, että JEMMA HKI kuuluu Vallilan luovan lohkon ytimeen. Tila on upea: sen koko toinen seinä on peiliä. Jopa valtamedia on löytänyt Vallilaan ja tänä iltana puhuttu alue on installaatiomme saumaton osa Ääniwallin ja sen naapurissa sijaitsevan Jemman myötä.

Huom: Tiketistä saatavilla myös yhteislippu, joka sisältää Jemman jatkobileiden ohella saman illan Ääniwallin konsertin. Siellä esiintyvät NILS WOGRAM ROOT 70 WITH STRINGS ja ANTTI LÖTJÖNEN 3X. Lisäinfot täältä.

HANKI LIPUT :: JEMMA HKI :: FACEBOOKISSA :: JIMI TENOR :: klo 22.00 – 02.00

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Pin on Pinterest


Kartta latautuu...

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes